söndag 1 april 2018

Triss i påsktårtor

Den godaste blev Påskdagens efterrätt "Mandelmanns påsktårta".





Recept från tidningen "Lantliv".




På andra plats kom Långfredagens eftermiddagsfika, som är en extra fin kladdkaka med 100 g mörk choklad i smeten. Garneringen består av 2dl vispgrädde som värms nästan till kokpunkten. Sedan tillsätts 60 g marshmallows som får smälta och därefter ytterligare 1 dl grädde. 
Dagen efter då krämen svalnat i kylskåp vispas den fluffig innan 1/3 burk dulce de leche blandas i. Även det receptet från "Lantliv".




Och till sist på tredje plats Påskaftonens efterrätt "Vegansk Päronkaka" från 
ICA´s recept. Smakar helt ok tillsammans med vaniljsås, men jag tycker att det är svårt att baka riktigt gott med veganingredienser.





Hoppas att ni också haft en God Påsk!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar